SPECIALIST IN PANEELBOUW

PANEELBOUW

MLD Techniek bouwt panelen op maat, waarbij wij alle functionaliteiten die u wenst kunnen inplementeren. Tevens kan MLD Techniek de kasten ter plekke bouwen en installeren. 

Wij verzorgen desgewenst zelfstandig onderhoud aan besturingskasten n.a.v. tekeningen en checklisten. Met het oog op veiligheid kunnen wij volgens planning onderhoudstaken voor u uitvoeren, zoals het controleren en reinigen van uw apparatuur. 

Heeft u defecte onderdelen, machines en installaties?
MLD Techniek kan ter plekke reparaties verrichten en apparatuur vervangen en goed afstellen. Denk aan bedradingen vervangen, transformatoren en/of andere onderdelen benodigd om uw machines optimaal te laten draaien. MLD Techniek zal vakkundig op afspraak gebreken voor u verhelpen.


MLD Techniek verzorgt de gehele meet-en regeltechniek inzake panelen. Dit omvat alle relevante onderdelen inbouwen, testen en het inspecteren van geleverde onderdelen.

Wij zorgen dat aan alle gestelde normen en voorschriften voldaan wordt aangaande stroomketens, elektrische bedradingen, schakelmateriaal en nog veel meer.

MLD Techniek maakt gebruik van professionele testmeters.

 

MEET & REGELTECHNIEK

INSTALLATIETECHNIEK

MLD Techniek kan voor u conform de tekeningen en checklist zelfstandig onderhoud aan diverse installaties verrichten.

Wij zijn gespecialiseerd in besturingskasten en/of bedieningspanelen in de breedste zin van het woord. Denk aan kasten zoals gebruikt in de woningbouw, utiliteit en industrie.

Met het oog op kwaliteit kunnen wij desgewenst onderhoudstaken uitvoeren zoals het controleren, reinigen en repareren van panelen.

Preventief kunnen wij installaties periodiek nakijken om problemen te ontdekken en/of te voorkomen. Wij maken gebruik van de juiste test- en meetinstrumenten/gereedschappen.

Inbraakalarmen

MLD Techniek is uw juiste partner om uw kostbare bezittingen te beveiligen middels de laatste technologie welke voldoen aan het politiekeurmerk en andere hoge normeringen. Wij zullen na een intakegesprek en een eventuele analyse op locatie een plan van aanpak presenteren. In dit plan van aanpak zullen wij u inlichten waar, hoe en op welke punten u de preventieve maatregelen kunt treffen. Wij van MLD Techniek zullen samen met u het uitgekozen plan voor u installeren, inbedrijf stellen, indien gewenst onderhouden en tot in de puntjes aan u uitleggen. 

INBRAAK & BRANDBEVEILIGING

INBRAAK & BRANDBEVEILIGING

Brandbeveiliging

Bij brandbeveiliging is het van belang dat iedereen het gebouw veilig kan verlaten. Het is van groot belang dat een beginnende brand in een vroeg stadium ontdekt wordt. Met een gedegen brandmeldinstallatie die volgens de NEN normeringen is geplaatst bent u goed voorbereid. MLD Techniek kan deze installaties aanleggen en controleren. Wij kunnen deze installaties volgens planning regelmatig controleren en zorgdragen dat het naar behoren werkt. U kunt met een gerust hart verzekerd zijn van een brandveilig gebouw.

%

KLANTTEVREDENHEID

5 + 2 =