SPECIALIST IN PANEELBOUW

p

INFORMATIE

Elektrotechniek | Beveiligingstechniek | Installatie van datacommunicatie & telefonie | Inbraak & Brandbeveiliging | Verlichting

Ons werkgebied is tot op een uur rijden vanuit de volgende gebieden:
Den Haag | Nootdorp | Rotterdam

Tarieven
Wij hanteren een vast uurtarief inclusief voorrijkosten. | Wij sturen u graag een prijsopgave.
Ons contactformulier kunt u gebruiken om aan te geven welke werkzaamheden u wilt laten verrichten, wij nemen dan z.s.m. contact met u op. 

MLD Techniek komt graag bij u thuis  of u nu alleen een extra stopcontact op een handige plek wil of uw complete installatie wil laten aanpassen/controleren. Zo kunnen wij onderhoud en renovatie van elektrische installaties verzorgen en wij verhelpen storingen. 

MLD Techniek kan o.a. (tuin)verlichting voor u verzorgen, aanpassen en controleren. 

 

 

ELEKTROTECHNIEK

INSTALLATIETECHNIEK

Met het oog op kwaliteit voeren wij conform afspraak onderhoudstaken uit, zoals het controleren, reinigen en repareren van installaties om problemen te ontdekken en die te voorkomen.
MLD Techniek controleert voor u apparatuur en onderdelen kortom alles wat met uw installaties te maken heeft.

MLD Techniek zal de oorzaak achterhalen waarom uw installatie slecht of niet functioneert en dus storing geeft. Wij maken gebruik van de juiste test- en meetinstrumenten/gereedschappen.

Brandbeveiliging

Bij brandbeveiliging is het van belang dat iedereen het gebouw veilig kan verlaten. Het is van groot belang dat een beginnende brand in een vroeg stadium ontdekt wordt. Met een gedegen brandmeldinstallatie die volgens de NEN normeringen is geplaatst bent u goed voorbereid. MLD Techniek kan deze installaties aanleggen en controleren. Wij kunnen deze installaties volgens planning regelmatig controleren en zorgdragen dat het naar behoren werkt. U kunt met een gerust hart verzekerd zijn van een brandveilig gebouw.

Inbraakalarmen

MLD Techniek is uw juiste partner om uw kostbare bezittingen te beveiligen middels de laatste technologie welke voldoen aan het politiekeurmerk en andere hoge normeringen. Wij zullen na een intakegesprek en een eventuele analyse op locatie een plan van aanpak presenteren. In dit plan van aanpak zullen wij u inlichten waar, hoe en op welke punten u de preventieve maatregelen kunt treffen. Wij van MLD Techniek zullen samen met u het uitgekozen plan voor u installeren, inbedrijf stellen, indien gewenst onderhouden en tot in de puntjes aan u uitleggen. 

 

INBRAAK & BRANDBEVEILIGING

%

KLANTTEVREDENHEID

7 + 6 =